Sklolaminátové stožáry

Společnost EvM je jednou z hlavních dodavatelských firem na českém trhu, zaměřených na vlajkové stožáry. Ze sortimentu produktů, které nabízí, jsou nejžádanější sklolaminátové stožáry. Jaké jsou jejich hlavní vlastnosti? A jaké jsou typy sklolaminátových vlajkových stožárů?

Vlastnosti sklolaminátových stožárů

Mezi hlavní výhody sklolaminátových stožárů patří jejich dlouhá životnost. Protože jsou vyrobeny z kónických rour, disponují velkou odolností proti povětrnostním vlivům a oproti jiným typům i dlouhou životností. Z toho důvodu se na tyto vlajkové stožáry poskytuje až desetiletá záruka. Barevnost provedení u sklolaminátových stožárů se odvíjí od vzorníku RAL barev. Standardně se dodávají v bílém provedení RAL 9010, ale v případě vašeho zájmu se dá pořídit jakýkoli barevný nátěr odpovídající vzorníku.


Typy sklolaminátových stožárů

Sklolaminátové vlajkové stožáry se dodávají pro různé typy vlajek nesoucí logo vaší společnosti nebo instituce. Mezi nejprodávanější produkty patří stožáry s vestavěným otočným ramenem nesoucím vlajku. Vyrábí se v délce od čtyř do dvanácti metrů.

Dalším typem sklolaminátového vlajkového stožáru je klasický a nejjednodušší typ, kdy je lanko vedeno vnějškem stožáru. I zde je základní výška v rozmezí od čtyř do dvanácti metrů.
Mezi vyšší standard patří další typ vlajkového stožáru. Jde o typ s vnitřním vedením lanka. Stožár je navíc opatřen zámkem. Tuto variantu je možné rozšířit o otočné spouštěcí rameno Windtracker. Obě tyto varianty jsou rovněž vyráběny s výškou od čtyř do dvanácti metrů.

Rakev na auto půjčovna - možnost, jak převážet vlajkové stožáry.

VLAJKOVESTOZARY.CZ

Copyright © 2023 Vlajkové stožáry. Všechna práva vyhrazena.