Zveřejněno v Jiné.

Popis webu

Už od roku 1994 působí na českém trhu firma EvM specializující se na dodávky vlajkových stožárů po celém Česku. Hlavní silné stránky firmy jsou především velmi vstřícné ceny, minimální administrace, výhodná doprava a bezúdržbový materiál, ze kterého jsou vlajkové stožáry vyrobeny.


Co všechno můžete najít na webových stránkách firmy EvM? Pojďte s námi na krátkou exkurzi, abyste se v nabízeném sortimentu dobře zorientovali.

Hlavní nabídka

Hlavní nabídka firmy EvM na webových stránkách začíná na samotné titulní straně. Na ní se zákazník dozví klíčové přednosti a výhody spolupráce s firmou EvM. Mezi ty nejvíce oceňované patří okamžitá dostupnost základních rozměrů stožárů na skladu v Pardubicích, zázemí velké nadnárodního koncernu nebo velmi snadná instalace.


Každého potenciálního zákazníka samozřejmě zajímá cena. Právě cena je další záložkou titulní stránky. Zákazník tak má okamžitou a transparentní představu o jednotlivých typech, které sklolaminátové stožáry mají. Součástí je i základní ceník prací a příslušenství.


Dále následuje e-shop. V něm mohou klienti vybírat nejen z originálního příslušenství nebo náhradních dílů na dodávané stožáry, ale může si zde zakoupit i vlajky samotné nebo bazarové zboží. Záložka „montáž“ nabízí názornou ukázku návodu na upevnění a ukotvení stožáru do země. Součástí je i samotný postup jednotlivých kroků.


Jako každá živá firma má i společnost Evm vlastní blog. Na něm se dočtete o nejzajímavějších novinkách na trhu s vlajkovými stožáry. Poslední dvě záložky „o nás“ a „kontakt“ vás už zavedou do malé procházky firemní historií a nasměrují vás na konkrétní spojení na firmu.

Něco navíc

Praktickou a oblíbenou funkcí webové stránky www.vlajkovestozary.cz je možnost přihlášení se do zákaznického rozhraní. Každý klient tak mám možnost sledovat termín dodání aktuálních nabídek, ale prohlížet si i historii již dodaných.